Zeci de vedete s-au implicat in evenimentele si in actiunile organizate de noi.
Mihaela Borcea, Adrian Mutu, Marcel Pavel, Monica Gabor, Adina Buzatu, Catalin Botezatu, Nicola, Vank, Raluca Sandu, Ana Maria Prodan, Cornelia si Lupu Rednic, Razvan Lucescu, Ciprian Marica, Dani Coman, Marius Alexe, Ionut Danciulescu fiind doar cateva dintre numele prezente la evenimentele caritabile organizate pana acum si care au sustinut benevol cauza copiilor din centrele de plasament bucurestene.

Nicola, Sophia, HI-Q, Andrei Leonte, Sunrise, Annna, Roxana Marcu, Ovidiu Burca, Luminita si Ionut Mazilu, Cristina Niculae, Carmen Ciobotariu, Marian Dragulescu, Anamaria Branza, Ciprian Sora, Petru Luhan, ,Echipa de fotbal C.S. Chiajna, Federatia Romana de Kempo.

Niro Investment Group, C&I Corporation, Starbucks, Mini Prix, Elmiplant, Mandy, F.C.Dinamo Bucuresti, DCM Design, Ad Garage, Burak Toys, Auto Total, Diverta, Phoenix Aventura Park, Scuza.

Agentia Nationala Antidrog, Asociatia Umanitara Sfantul Cleopa Miercurea Ciuc, Asociatia Club Sportiv Dinamovistii Fight.

Evenimentul din  5 Decembrie 2013 marcheaza editia a III-a a campaniei de responsabilitate sociala „Daruim din suflet”. Zeci de vedete s-au implicat in evenimentele si in actiunile campaniei Monica Columbeanu, Mihaela Borcea, Adrian Mutu, Marcel Pavel, Monica Gabor, Adina Buzatu, Catalin Botezatu, Nicola, Vank, Raluca Sandu, Ana Maria Prodan, Cornelia si Lupu Rednic, Razvan Lucescu, Ciprian Marica, Dani Coman, Marius Alexe, fiind doar cateva dintre numele prezente la evenimentele caritabile organizate pana acum si care au sustinut benevol cauza copiilor din centrele de plasament bucurestene..
O parte din echipa organizatorica a contribuit la realizarea proiectului Suflet langa Suflet, ajuns la editia nr VIII in patru ani de activitate.